Fi genul tau

De cate ori nu am observat colege din clasa sau scoala care ne comenteaza sau sunt false?Ei bine…toate aceste lucruri se pare ca se datoreaza cel mai mult sentimentului sau “bolii” numita FITE . Spun toate astea deoarece cunosc persoane bolnave de FITE si se pare , dupa studiul meu ca aceasta boala trece mai greu de cat se pare. Putem spune ca vorbind normal cu toata lumea , fara sa comentam ceva care nu ne convine la persoana respectiva sau sa fim falsi..(ex: Te dai prietena cu ea dar pe la spate o faci in toate felurile)este un lucru normal nu cum fac aceste persoane. Mai pe scurt fi genul tau…cu un comportamen total normal fara a lua boala numita FITE 😉 . Uitati ce cred oamenii despre aceste lucruri:

INTREBAREA GENERALA :”Intalnim mereu langa noi fitosi sau fitoase care ne streseaza la culme cu fitele lor si cu gesturile specifice. Defapt cine (ce) sunt fitosii?”

RASPUNSURI:

“Sunt aia care merg in mall 😉 ” [un raspuns fara sens sau logica 🙂 ]

“Eu cred ca sunt fitosi toti cei care se cred mai presus de cat ceilalti si nu pot sa vorbesca cu cei inferiori lor.”

“Sunt cei materialisti.”

Cred ca ati observat parerile oamenilor….si ale mele;).

P.S: Boala aceasta poate fi CONTAGIOASA ! 😛

                                                                               Sabina 🙂

2 thoughts on “Fi genul tau

  1. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take
    a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .
    . Anyways, fantastic site!

Leave a comment